TrioFit – reč, dve…

20.09.2018 | Kategorija: Zanimljivosti | Pregleda: 3657

Kad se radi o hrani i ishrani generalno svi znaju da sam hedonista i uživalac dobre hrane. Manjak vremena, samim tim i manjak fizičke aktivnosti, a doooosta hrane uticalo je na to da ja u jednom trenutku budem vrlo nezadovoljan svojim fizičkim izgledom. Baš u to vreme na instagramu https://www.instagram.com/trio_fit_/ se pojavio giveaway na koji sam ja osvoji 21day challenge. Tada skeptičan i nepoverljiv ušao sam u projekat iz dva razloga. Prvi jer sam morao da uradim nešto po pitanju kilaže, a drugi jer su mi devojke iz TrioFita tako lepo sve objasnile, pre svega vrlo stručno, a opet prijamčivo običnom čoveku. 

Ono što mi se najviše dopalo je to što je plan individualan. Da bih dobio jelovnik morale su da znaju sve o meni, od osnovnih podataka tipa težina i visina, pa do obima struka, krvnog pritiska, istoriju bolesti u porodici, da li sam i na kojoj terapiji ako je imam.  Rezultat je bio neverovatan što se da videti na slici. 

Ali ne samo to, možda i najbitnija stvar kod celog ovog programa i same TrioFit filozovofije je taj što sam ja potpuno nesvesno (dobro malo svesno) usvojio i prihvatio takav način ishrane i danas. Pošto se bavim foodbloggingom, a to uključuje razvijanje recepata i priprema hrane vrlo često korigujem recept ka zdravijoj varijanti. Ceo koncept je takav da se ne gladuje, već da se uživa. 

Ko je TrioFit? Tačnije pitanje bi bilo ko je sve TrioFit 😉 

E, to je tek posebno interesantna činjenica. TrioFit čine tri sestre, Marija, Jelena i Bojana od kojih je Marija završila medicinu na Beogradskom univerzitetu. Sa njom možete da pričate o svemu što vas zanima vezano za program i jelovnike. Bojana je fitnes instruktorka i ona smišlja sve one fantastične vežbe. Jelena je marketing mag. Sve tri zajedno čine fantastičan tim. U prilog tome govori da smo nakon skoro godinu dana saradnje postali i vrlo dobri prijatelji. 

Za sve ostale informacije možete ih kontaktirati putem instagrama https://www.instagram.com/trio_fit_/ a nekad je doboljno i samo da pratite stranicu jer su vrlo opširne na pitalicama, tako da verujem da ćete i tamo pronaći većinu odgovora na pitanja. Tu je i njihov blog https://triofit.blogspot.com/

Do tada, pogledajte još jednom sliku na ovom postu. Dovoljno je, je l da?